Helpen

Herboriste en Kruidenverwerker

Patricia werkte de opleiding herborist en kruidenverwerker af en weet dus erg veel over de werking van kruiden op het lichaam. “Ik volgde deze driejarige opleiding in de eerste plaats om meer te weten te komen over de producten die ik in mijn instituut gebruik. Op elk product staat een waslijst aan ingrediënten, maar vaak weet je hiermee niet veel meer. Als herborist weet ik welke stoffen welke werking hebben op het lichaam. Zo kan ik perfect op maat werken en kan ik zowel innerlijke als uiterlijke klachten aanpakken.”

Problemen, vragen, contacteer ons. 

Thee-Sommelier

Naast herborist en kruidenverwerker is Patricia ook Thee-Sommelier. Wie bij ons langs komt voor een behandeling, kan proeven uit een rijk gamma aan thees. Sommige van deze zijn eigen creaties en BIO.

Workshops

In het voor- en najaar organiseren we een aantal workshops. In deze workshops maken we zelf de producten op basis van natuurlijke ingrediënten. Dit kan gaan van het maken van verzorgingsproducten (zepen, shampoo's, ...) tot EHBO producten...

Dit zijn altijd super leuke avonden, waar naast het serieuze en precieze werk voor het afmeten van de samenstellingen ook wel flink wat afgelachen wordt.

De workshops worden aangekondigd via Facebook en mailings.