Verzorgen

Goed gevoel

Als zorgkundige in een rusthuis heeft Patricia het zorgen in haar. Ze wil mensen helpen, verzorgen, maar bovenal hen een goed gevoel geven. Dankzij haar medische achtergrond doet ze dit met kennis van zaken. Zo doet ze het definitief ontharen volledig zelf.

Of het nu gaat om een manicure of pedicure, een massage of gelaatsverzorging, Patricia houdt steeds rekening met het individu. Hier geen bandwerk, maar een persoonlijke verzorging met oog voor detail.

Puur natuur: Phyto 5

In "Het Verwenhuis" vind je uitsluitend natuurlijke producten. Patricia werkt al enkele jaren met de producten van Phyto 5. “Ik ben zelf erg gevoelig aan allergieën en ging dus op zoek naar een biologisch en natuurlijk product, zonder parabenen of parfums. Dit vond ik bij Phyto 5, dat een volledig plantaardig gamma aanbiedt.”

Bij Phyto 5 staan de natuurelementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water centraal, de vijf elementen uit de Oosterse wijsheid. Het doel is om element per element terug in evenwicht te brengen en op die manier zowel mentaal als fysiek terug in balans te komen.

Scrubs

Scrubben is het weghalen van dode huidcellen op je lichaam. Het verliezen van huidcellen is natuurlijk. Dagelijks verlies je duizenden cellen. Zo vernieuwt je huid zich automatisch. Je kunt je huid een handje helpen door te scrubben. Je verwijdert dan de oude huidcellen waardoor de huid weer glad en glanzend wordt. Op deze manier voorkom je oneffenheden, verdwijnen puistjes en pukkeltjes en ga je ingroeiende haren tegen.

Wij stelden onze eigen scrubs samen op basis van natuurlijke producten.