Wellness

Arrangementen - Sauna - Massages

Wij hebben voor u een 3-tal arrangementen die u 3 uur meenemen in de wereld van ontspanning en relaxatie. Naast onze arrangementen hebben we ook een 6-tal massages.

Centrale saunabarrel en Hot tub

Als extratje werd de tuin volledig ingericht, met centraal de saunabarrel en Hot Tub. Beiden zijn volledig gemaakt uit duurzaam ceder hout. Het hout verspreidt een aangenaam aroma en krijgt na verloop van tijd een grijze patine waardoor het één wordt met z’n natuurlijke omgeving. De met hout gestookte saunakachel zorgt voor een unieke en gezellige sfeer.

Een echte aanrader voor al wie op een unieke manier wil ontspannen, middenin het groen en op een ecologisch verantwoorde manier. Bovendien maakt een buitensauna het effect van een saunabezoek nog intenser. Je zit midden in de natuur en na afloop kan je afkoelen in de frisse buitenlucht. Relaxen achteraf kan in de Hot Tub.

Sauna met Bubbels, of een leuk arrangement kun je online boeken!

Wil je iemand extra verwennen dan kunnen wij een glaasje bubbels met versnaperingen aanbieden.

Sauna kan gecombineerd worden met onze arrangementen, massages, gelaats- en lichaamsverzorging.


Patricia volgde een bijscholing en weet alles over verantwoord saunagebruik. Zij is een gecertificeerde löyly-meester. Ze geeft graag tips en biedt ook saunarituelen aan om de sauna-ervaring compleet te maken: een scrubritueel, opgietritueel of Banya ritueel (met berkentakken).